Osztályfőnök

Jelencsics Éva

Levele IDE kattintva olvasható!

Iskolánkról...

Tisztelettel köszöntjük Önöket abból az alkalomból, hogy gyermekük a 2021/2022. tanévben első osztályos lesz.

A következőkben szeretnénk Önöket tájékoztatni az iskola által nyújtott lehetőségekről, az iskola szakmai szolgáltatásairól.

Intézményünk az Örökös Ökoiskola cím birtokosa.

A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács illetékes szakmai bizottsága által meghatározott szakmai szempontokat teljesítő Regisztrált Tehetségpont.

Mit nyújtunk a gyerekeknek?


Kedves Szülők!

Az iskolánk működtetője és fenntartója a Győri Tankerületi Központon keresztül az állam. A Győr-Moson-Sopron megyei és a Veszprém megyei Kormányhivatal döntése alapján beiskolázási körzetünkhöz három település, Sokorópátka, Gic és Bakonytamási tartozik. Iskolánkban 13 pedagógus végzi a nevelő-oktató munkát. Szakos ellátottságunk 100%-os. Intézményünk reggel 7 órától fogadja a gyerekeket. A napközis, a tanulószobai és a szakköri foglalkozások 16 óráig tartanak. 16 órától 17 óráig a szülők igénye alapján felügyeletet biztosítunk. Az iskola eszközellátottsága a korábbi években megvalósított pályázatoknak köszönhetően kiemelkedően jó. A nevelőtestület jól felkészült, magasan képzett pedagógusokból áll, akik szakmai tudásukra és emberi értékeikre építve mindent megtesznek a gyermekek személyiségének fejlesztése érdekében, nyitottak az új pedagógiai törekvések megismerésére és elsajátítására. A nevelőtestület célja a tanulók képességszerinti fejlesztése, a gyermeki tehetség kibontakoztatása. Az országos és megyei méréseken tanulóink mindig átlag fölötti teljesítményt nyújtottak. A térségi és városi versenyeken gyermekeink mindig jól szerepeltek. Végzős diákjaink mindegyike tovább tanult és legtöbben szépen helytállnak a középiskolában is. Szoros és hatékonyan működő szakmai együttműködésekkel rendelkezünk.
Tisztelt Szülők! Bízom abban, hogy munkánkkal hozzájárulhatunk gyermekük tudásának, ismereteinek gyarapításához, emberi értékekben való gazdagodásához, fejlesztéséhez! Kívánom Önöknek, hogy sok örömet találjanak gyermekük fejlődésében!
Köszönöm megtisztelő figyelmüket!

Tisztelettel:
Inotayné Pécsi Mária
intézményvezető